دانلود فایل های وکتور | دانلود فایل لایه باز و آیکون

2 روش فوق العاده کاربردی تبدیل PSD به کد HTML

2 روش تبدیل PSD به کد HTML

 

تبدیل PSD به کد HTML چگونه است؟

خب یکی از بزرگترین سوال هایی که امروزه در ذهن گرافیست ها و فتوشاپ کارها می آید این است که آیا امکان دارد که ما هم که کدنویسی تا حالا انجام نداده ایم بتوانیم قالب سایت طراحی کنیم؟ جواب شما بله هست و حتما میتوانید. در ادامه با بخش بلاگ وکتور 98 باشید تا طراحی سایت و تبدیل PSD به کد HTML را به شما بیاموزیم!!

 

چگونه با فتوشاپ قالب سایت طراحی کنیم؟

در دنیای دیجیتال امروز تقریبا بیشتر افراد ، شرکتها و سازمانها که با دنیای دیجیتال آشنا هستند به دنبال راه اندازی سایت و معرفی خدمات خود هستند و یا بدنبال طراح سایت هستند. و اینجا هست که گرافیست ها میگویند من که طراحی بلدم اما کدنویسی تا حالا انجام نداده ام و فرصت برای یادگیری HTML و CSS هم ندارم.اما خب شاید باور نکنید اما طراحی بسیاری از سایت ها ابتدا با فتوشاپ انجام میگیرید و بعد از طریق روش هایی که در ادامه خدمتتان عرض میکنم به کد تبدیل میشود.

 

مقایسه : طراحی سایت با فتوشاپ یا استفاده از قالب های آماده ؟

شاید جالب باشد بدانید افرادی که از قالب های آماده استفاده میکنند در 95 درصد موارد راضی نیستند چرا ؟ چون قالب آماده هیچوقت آن طرحی که مد نظر فرد میباشد را برآورده نمیکند. خب اینجا هست که فرد جستجو میکند تا 1 طراح سایت بیابد و بتواند آن ظاهری که باب میلش هست پیاده سازی کند.در واقع مشتری های بی شماری وجود دارد که بخواهند ظاهر سایتشان دقیقا طبق تصوراتشان باشد و در بیشتر مواقع این نیاز ها با گرافیست ها و فتوشاپ کاران میتواند رفع شود پس نگران قالب های آماده نباشید.

چگونه فایل PSD را به کد تبدیل کنیم

 

 

طراحی قالب سایت با فتوشاپ به زبان ساده

 

اگر بخواهیم طراحی سایت با فتوشاپ تقسیم بندی کنیم به طور کلی میتوان به 2 دسته تقسیم کرد. 1- بخش Frontend یا طراحی ظاهر سایت  2- بخش Backend یا کدنویسی قالبی که طراحی کردیم.

همانطور که میدانید برای طراحی میتوان از 1 قلم و کاغذ ساده هم استفاده کرد اما خب قلم و کاغذ که امکانات فتوشاپ نداره 😉

خب برای طراحی یک سایت اول باید ببینید که سایتی که میخواهید طراحی کنید فروشگاهی ، خبری و یا خدماتی است بعد از این میتوانید طراحی را شروع کنید به عنوان مثال اگر سایت فروشگاهی بود خب باید صفحه محصولات به گونه ای طراحی کنید که کاربر به سادگی بتواند به قیمت و دکمه خرید و… سایر محصولات دسترسی داشته باشد همچنین علاوه بر صفحه محصول طراحی صفحه اصلی ، وبلاگ ، صفحه ارور 404 ، صفحه تماس با ما ، درباره ما و… از جمله صفحاتی هست که باید طراحی کنید.

پس از طراحی به مرحله دوم میرسیم یعنی تبدیل به کد صفحات که این بخش را میتوانید به یک برنامه نویس سایت واگذار کنید و یا کمی هیجان انگیزتر خودتان انجام دهید ! چطور ؟ با یکی از پلاگین های فتوشاپ و یا روش دیگری که خدمتتان عرض میکنم.

خب اولین قدم برای طراحی شناسایی نیازهای مشتری هست که خود مشتری برای شما شرح میدهد که چه انتظاراتی دارد.و پیشنهادی که بنده دارم برای شما بهتر هست ابتدا روی یک کاغذ ایده های مشتری را پیاده سازی کنید و به مشتری نشان دهید زیرا وقت کمتری میبرد و اگر مشتری راضی بود خودتان هم بهتر میتوانید طرح را با فتوشاپ پیاده سازی کنید.

 

حالا شما برای طراحی باید به 4 نکته زیر دقت کنید این 4 نکته شامل:

  • انتخاب رنگ و فونت سایت
  • طراحی هدر ، فوتر ، درصورت نیاز اسلایدر و…
  • طراحی لوگو در صورت نیاز
  • شروع طراحی در فتوشاپ

 

بعد از اینکه صفحات سایت را ایجاد کردید نوبت آن میرسد که صفحات را به کد تبدیل کنید .

نکته: بعد از تبدیل هم باید در یک هاست آنرا امتحان کنید که به درستی کار کند.

 

 

 

روش های تبدیل PSD به HTML

 

 

خب خب بخش هیجان انگیز تبدیل گرافیک به کد!

 

در این بخش 2 روش وجود دارد که شما قالبی که با فتوشاپ طراحی کردید را به کد تبدیل کنید.

  • روش اول استفاده از پلاگین است.فتوشاپ پلاگین های مختلفی دارد برای انجام اینکار اما یکی از قویترین و بهترین پلاگینها که این کار را به خوبی انجام میدهد پلاگین Css Hat میباشد. بعد از نصب این پلاگین به سادگی آب خوردن فایلهاتون میتونید به کد تبدیل کنید و لذت ببرید.
  • روش دوم استفاده از سایت هایی که به صورت آنلاین میباشد که کار همین پلاگین بالا را برای ما انجام میدهند.همه این سایت ها روش کار مشابه ای دارند به این صورت که ابتدا فایل فتوشاپ آپلود میکنید و بعد کد آنها را به شما میدهند.به همین راحتی!

 

 

 

درآمد طراح سایت و بازارکار

باید بدانید که طراحی سایت بازار شلوغی دارد اما نگران نباشید چون مشتری هم زیاد هست.در این حرفه میزان درآمد به شما بستگی دارد که چقدر تجربه و مهارت دارید به صورت کلی درآمد پایه طراحی یک سایت کوچک که وقت کمی میگیرد از 300 تا 500 هزارتومن شروع میشود و یک سایت متوسط از 2 تا 5 میلیون و پروژهای بزرگ از 8 تا 15 میلیون و حتی بیشتر میباشد.اما خب توجه داشته باشید که این ارقام  بزرگ مربوط به طراحی قالب شامل تبدیل گرافیک به کد نمیشود.

دیدگاه‌ها (0)

*
*